Stefan älskar Malin

Var vi än befinner oss i världen så ser vi klotter och inristade bokstäver på träd, toalettväggar och matbord på något café. Någon som känner en känsla och vill förmedla ett budskap till någon som de tycker om. Det var sommar och som vanligt skulle Stefan och Malin ge sig iväg med packning till stranden. Förväntningarna var stora och de hoppades på en ljuvlig dag på deras hemliga badstrand någonstans på Listerlandet i Sölvesborg. Stefan cyklade först och därefter kom Malin med lilla dottern. Cykelkorgarna var fyllda med goda mackor och dryck förstås. I händerna över styret höll de varsin solstol. Så som många brukar göra. Plötsligt händer det som inte får hända. Malin tappar taget om solstolen och den far in i ena hjulet. Som en katapult skjuts både Malin och dottern i väg. Stefan vänder sig om och ser sin familj ligga på vägen. En olycka har skett. Som tur var klarade både Malin och dottern sig. Förutom att Malins ben svullande upp och hon nu fick halta sig fram med cykeln. 

  • Det blir inga cykelturer mer den här sommaren, tänkte Malin lite nedstämt. 

Stefan är en klurig kille. Efter någon vecka så började han fundera kring det som hänt. Hur farligt det faktiskt kan vara att hålla en solstol över styret. Det måste ju finnas en annan lösning på den hanteringen. Sagt och gjort så försvann han några kvällar ut i sin uppfinnarverkstad. För att komma tillbaka med ett stort leende och en konstig metallmojäng.

  • Jag har gjort en solstolshållare till dig så nu kan du följa med ut och cykla igen, sa Stefan till Malin. 

Med tiden blev solstolshållaren populär både bland grannar och bekanta och människor började fråga efter solstolshållaren. Så därför finns vi idag. Vår solstolshållare är en kärleksgåva till den du är väldigt rädd om!